Over

Met een achtergrond als timmerman en al 18 jaar ervaring in tegelzetten is Arie-Jan van de Weerdhof, ook wel Arie genoemd, dé vakman voor al uw tegelwerken. Denk hierbij aan het volledig  realiseren van badkamers, toilet en het betegelen van vloeren en wanden in o.a. de keuken, terras of welke ruimte dan ook voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Door zijn jaren ervaring in de meest uiteenlopende projecten, bent u verzekerd van een tegelzetter die bekend staat om zijn vakmanschap. Uw tegelproject is in goede handen!

Arie-Jan is een betrokken professional die met u mee denkt. Met een scherp oog voor details en zijn achtergrond als timmerman, weet hij in alle situaties een uitstekende kwaliteit te leveren. Omdat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, kunt u ook altijd rekenen op een plezierige samenwerking.

Omdat Arie-Jan in zijn loopbaan al ontzettend veel projecten heeft gezien, denkt hij graag met u mee bij het creatief en vooral logisch indelen van de te betegelen ruimtes. Hij is in staat voor u vooruit te denken met een perfect eindresultaat in zijn achterhoofd. In een eerste gesprek kan hij u direct adviseren over de talloze mogelijkheden.